Veelgestelde vragen

Download & printen

Een Download & print product is een digitaal bestand, een PDF,  met twee of meer pagina’s. In het bestand vind je duidelijke uitleg over het printen, knippen en plakken. Ook staan de benodigdheden opgesomd. Om een PDF bestand te kunnen openen heb je Adobe acrobat reader (hier gratis te downloaden) nodig.
Categorie: Download & printen

Dat kan kloppen. De downloads worden pas geactiveerd nadat je betaling ontvangen is. Meer informatie over de verwerking van betalingen.

Categorie: Download & printen

Jazeker, je kan de betaling dan het beste voldoen via iDeal of Bancontact. Als de betaling hiermee voldaan is wordt je bestelling automatisch goedgekeurd zodat jij je producten direct kunt downloaden.

Categorie: Download & printen

Nee, je kan de bestanden downloaden op de website. In de email met betaalbevestiging staan linkjes naar de te downloaden producten. Je kan ook zelf inloggen op de website bij ‘mijn account‘ en dan naar ‘downloads’ gaan. Hier zie je alle producten die je gekocht hebt staan.

Categorie: Download & printen

Nee dat is niet mogelijk. In deze shop worden kant & klare printables verkocht, met als doel om direct vanuit de geleverde PDF geprint te worden. Je krijgt dus geen illustratiebestanden of ander soort bronbestanden om te bewerken.

Categorie: Download & printen

De kwaliteit van zelf geprinte producten is afhankelijk van meerdere factoren:
– De printerinstellingen
– De kwaliteit van de printer en de inkt
– De papiersoort

Printerinstellingen
Om de beste printresultaten te krijgen is het belangrijk dat je bij het printen in de printerinstellingen aangeeft dat je op ‘hoge kwaliteit’ wilt afdrukken. Deze optie kan je vinden bij de printereigenschappen. Hier kom je via de knop ‘eigenschappen’ rechtsboven in het printscherm dat je krijgt wanneer je een printopdract geeft.

Kwaliteit van de printer en de inkt
Iedere printer is anders. De ene printer geeft een mooiere kwaliteit dan de ander. De kleuren zoals deze op je beeldscherm worden weergegeven zijn vaak afwijkend van de prints.

De papiersoort
Het type papier heeft invloed op hoe de prints eruit zien. Sommige soorten printpapier zuigen heel veel inkt op, hier zullen de kleuren altijd wat fletser op overkomen. De dikte van het papier kan ook verschil uitmaken. Bij sommige artikelen staat vermeld dat er geprint moet worden op dikker papier (bijvoorbeeld 200gr). Met dunner papier zal de stevigheid van het product niet goed genoeg zijn om te functioneren.

Categorie: Download & printen

De prints zijn zo gemaakt dat ze goed geprint worden op een A4 blad.
Stel bij het printen altijd de volgende instellingen in (tenzij anders is aangegeven):
– stel je printer in op A4
– zet de printer op ‘Portrait’ (staand), niet op ‘Landscape’ (liggend).
– print altijd gecentreerd
– print altijd op 100 procent indien mogelijk, laat de pagina alleen verkleinen als je in de printvoorvertoning ziet dat de afbeeldingen te groot zijn en afgesneden worden. In dat geval heeft jouw printer nèt iets meer ruimte nodig om de pagina door de printer te trekken dan gemiddeld.

Categorie: Download & printen

Nee, de producten die je bij Style my party zijn bedoeld om voor eigen gebruik te printen en mogen niet worden verveelvoudigd, doorverkocht, doorgegeven of openbaar gemaakt worden door derden zonder expliciete toestemming van Marloes van den Berg – Groenewegen, de eigenaresse van Style my party.

Het kopen van een printable in de webshop geeft geen recht op andere acties met het product en de illustraties dan printen van het product voor eigen gebruik thuis.

Op alle illustraties, afbeeldingen en producten van Style my party rust auteursrecht. Bij schending van dit auteursrecht zullen juridische stappen worden ondernomen.

Categorie: Download & printen