Neem contact op

Ik doe er alles aan om de producten zo goed mogelijk te leveren. Mocht er toch iets zijn waar je niet tevreden over bent, of heb je een tip om iets te verbeteren dan hoor ik dat graag.

Heb je een vraag of opmerking?
Kijk bij de veelgestelde vragen of stuur een berichtje naar info@style-my-party.nl.

Stuur jouw foto en/of quote in en kies jouw kado!

Heb je een leuk feestje gegeven of getrakteerd met een thema van Style my party en wil je de foto’s delen? Stuur dan je foto’s op naar kijkmijnfeest@style-my-party.nl of mention style my party in je instagram bericht (@style_my_party_nl) en misschien komen jouw foto’s dan wel op de site!
Geen foto’s maar wel een leuke quote? Ook daar ben ik blij mee!

Als dank krijg je gratis een leuke printable: welke wil jij ontvangen?

  • feestelijke pencil/rietjes toppers. Versier een potlood met deze vrolijke toppers en je hebt een leuke partyfavor om weg te geven. Je kan er ook rietjes mee versieren!
  • hoera! feestposter. Hang deze A4 poster op in huis op een kinderfeestje of verjaardag!

Bedrijfsgegevens Style my party

KvK: 273 01 031
Bankrekening IBAN: NL08 KNAB 0255 0812 43
BIC: KNABNL2H


Zakelijk

De Style my party blog is flink aan het groeien en trekt steeds meer unieke bezoekers per maand. Het is mogelijk om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen op de blog, mits het interessant en relevant voor mijn lezers is.

Review

Ik kan een review van bijvoorbeeld een boek, product of apparaat doen. Ik zal foto’s maken en er een blogpost over schrijven. Natuurlijk bevat de informatie over het product en mijn persoonlijke mening. Aangezien het een persoonlijke mening is zal het niet automatisch een positieve review zijn maar altijd een eerlijk oordeel.

Wilt u uw product onder de aandacht brengen? Neem dan contact met mij op.

Pers

Heeft u een persbericht, event, product- of boekpresentatie? Stuur een persbericht of vrijblijvende uitnodiging.

Linkpartner

Wilt u uw link toegevoegd zien op de linkspagina? Stuur dan een bericht naar: info@style-my-party.nl. Ik zal de link beoordelen op relevantie voor mijn bezoekers. Indien dit het geval is zal ik uw link toevoegen in de daarvoor geschikte categorie. Natuurlijk verwacht ik wel een link terug.