Verjaardagsweek

Vorige week donderdag ben ik weer een jaartje ouder geworden en dat heb ik verdeeld over de week gevierd met familie, vrienden en op het werk. Hoewel ik normaal altijd lekker los ga met het bakken van taarten ging dat dit jaar niet lukken door een iets te volle planning (en gestressed je eigen verjaardag vieren is natuurlijk niet de bedoeling).

Aangezien ik het toch niet kon laten toch iets te maken heb ik voor de gelegenheid heb ik nog wel eventjes een receptje dat ik al eerder op deze blog gepubliceerd heb uit de kast gehaald: Oreo truffels. Die zijn snel gemaakt en erg lekker! Als je van oreo en chocolade houdt zeker een aanrader.

Het leek me leuk om mijn versierde tafel met jullie te delen. Ik heb het klein gevierd dus geen meterslange sweet table voor mij. Maar ook met een beetje minder kan het er feestelijk uitzien.

Aangezien mijn verjaardag bijna samenvalt met koningsdag kon een oranje tintje niet ontbreken ;). Ik heb daarom een oranje tafelkleed op het uiteinde van de tafel gelegd (onze tafel is lang). Op het kleed heb ik een mooie petrol-blauwe servet gelegd.

Als servies heb ik gekozen voor glazen serveerschalen, glazen gebaksbordjes en een kleine witte etagère. Van cocktailprikkertjes en raffia lint had ik prikkertjes gemaakt voor in de cake en tompouchen en van de restjes heb ik oranje confetti geknipt en over de servet gestrooid. De prikkertjes zijn geinspireerd door de babyshower fruit prikkers die ik eerder maakte.

De taart opties waren: Oranje tompouce, carrot cake (ook een beetje oranje) en chocolate fudge cake. En op de etagère liggen de oreo truffels en blokjes nougat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *