Traktaties van vroeger: Kaarsjes

Ik heb een duik genomen in de foto’s van mijn kindertijd en het lijkt me leuk om een aantal van de traktaties en kinderfeest ideeën van mij van vroeger te delen.

Toen ik 5 jaar werd heb ik deze kaarsen traktaties mogen uitdelen op school. Zie mij eens trots staan met mijn verjaardagshoed en in mijn roze jurk!

Ik weet natuurlijk niet meer wat er nu precies in de kaarsen zat als traktatie, maar kan er wel wat dingen bij bedenken. Je kan bijvoorbeeld kokertjes kopen of maken van karton en er losse snoepjes in doen, of bijvoorbeeld een paar zoute stengels. Of maak een niet-eetbare traktatie met stoepkrijt, kleurpotloden en een kleurplaat of een klein speeltje.

Heb jij ook leuke ideeën om in deze kaarsentraktatie te doen? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *