Tijd voor verlof!

Jeetje wat is het snel gegaan, ik ben met zwangerschapsverlof! Tijd om af te gaan tellen, en (nog even) rustig aan te doen.

De shop blijft gewoon open, alle downloadbare producten kan je gewoon blijven bestellen. Wel zijn er tijdelijk geen kant en klare producten beschikbaar die ik moet verzenden aangezien ik de levertijd niet kan garanderen rondom de geboorte van onze kleine spruit.

Mocht je ervoor kiezen om per bankoverschrijving te betalen in plaats van met iDeal dan kan het zijn dat je iets langer moet wachten tot ik de bankrekening gecontroleerd heb en je bestelling goedkeur. Ik raad daarom aan om voor een betaling met iDeal te kiezen aangezien je daar sowieso direct na betaling je bestanden kunt downloaden en je dus meteen aan de slag kunt.

Ik ga intussen nog even genieten van het getrappel in mijn buik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *