Photo diary: Mei en juni (1 jaar getrouwd!)

We zijn alweer twee maanden verder dus hoog tijd voor een nieuwe photo diary! Mei en juni staan natuurlijk voor moeder en vaderdag, voor ons wel even een moment om extra bij stil te staan aangezien wij over iets meer dan 2 maandjes ook papa en mama zijn!

Hoewel ik in april jarig was kreeg ik nog een verlaat verjaardagsbezoekje van een tante, en zij gaf ons een draagdoek uit Tanzania voor de kleine.

Onze ouders zijn niet echt van het vieren van moeder- en vaderdag, maar ik kan het nooit helemaal voorbij laten gaan. Daarom een kleinigheidje voor de moeders: fudge en nougat!

En toen was het 9 juni 2018 en zijn we alweer 1 jaar getrouwd! Time flies! Als verrassing had Bas geregeld dat we een ritje in onze trouwauto mochten maken, en we zijn er mee naar MIJN Torpedoloods in Hoek van Holland gereden (waar we het diner en feest gevierd hebben). Hier hebben we heerlijk geluncht met een broodje pulled pork en even bijgepraat met de eigenaren.

Vervolgens hebben we een stuk taart gegeten bij Piece of cake in Den Hoorn, de red velvet, waar ook onze bruidstaart van gemaakt was. Hij smaakte heerlijk! Ook kregen we een kadobon voor een bloemetje van mijn ouders en hier hebben we dit mooie boeket van gehaald. De oranje kleuren zaten ook in de bloemstukken van de bruiloft verwerkt dus heel toepasselijk en leuk om op die manier terug te denken aan de dag!

Op vaderdag hebben we onze vaders verblijd met lekkere wijn en speciaalbiertjes, en die vielen natuurlijk wel in de smaak.

Ten slotte kon ik het niet laten om Bas ook alvast een kleinigheidje te geven in de vorm van deze sokjes, cute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *