Photo diary: Januari, februari en maart

Zoals ik al een beetje had verwacht waren er een stuk minder foto-feest momentjes in het eerste kwartaal van dit jaar. Daarom heb ik de eerste drie maanden van dit jaar gebundeld in deze post.

In januari en februari werkte ik voor mijn bedrijf In Motion multimedia design aan een trouwkaart ontwerp op maat. Ik ga hier nog niet alle details prijsgeven aangezien de bruiloft van dit echtpaar deze zomer is, maar hier is een sneak peak van de kaarten toen ze van de drukker kwamen, voordat ik ze persoonlijk af ging leveren bij het happy couple:

Wanneer er een verjaardag in onze vriendengroep gevierd wordt geven we meestal een gezamelijk kado. Er waren behoorlijk wat verjaardagsfeestjes in de afgelopen maanden maar slechts 1 keer regelde ik het kado. Het was een verjaardag voor twee personen tegelijk. De ene hebben we verrast met een heerlijke doos rituals en een leuk pakketje thee en een gastendoek uit de winkel van mijn schoonouders, de ander kreeg een kaart met een bijdrage voor schoenen met stalen neus en zool, aangezien er niet lang daarvoor een ongelukje was met een spijker in zijn voet šŸ˜‰

De kaart voor de bijdrage voor de schoen is een creatie van mijn man (mijn designskills hebben een goede invloed haha). Oh en Ben Patat is de bijnaam voor een winkel bij ons in de buurt die die schoenen verkoopt šŸ˜‰

Ik heb een dagje op de winkel van mijn schoonouders gepast en lekker rond kunnen neuzen in alle leuke spulletjes die ze verkopen. Met pasen in aantocht waren er heel veel leuke hangers voor in de paastakken. Ook spotte ik deze verjaardagskaarten, superleuk!

Dit pakketje gevuld met lekkers maakte ik als bedankje voor iemand. We kozen om er al onze favoriete speciaalbiertjes in te doen. Zo’n pakketje is altijd een goede aanrader wanneer iemand niet echt wensen heeft (en als iemand niet van bier houdt kan het ook met wijn, of ander lekkers!).

En toen was het alweer pasen! Dit viel stiekem al in april, maar ik zet mijn paasontbijtje er toch alvast bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *