Photo diary: December feestmaand, deel 1

De maand december is weer voorbij gevlogen! Eigenlijk had ik niet anders verwacht met al die feestdagen en gezelligheid. Dit is mijn tweede photo diary, dit keer van de maand december. Zoals ik in de vorige diary al voorspelde is er over de decembermaand heel veel te delen met al die feestelijkheden. Ik splits het daarom in tweeën omdat ik anders veel te veel foto’s in één keer heb.

Mijn feestmaand begon op 1 december met een tripje naar Zweden om daar Sinterklaas te vieren! De vriendin van het broertje van Bas woont daar namelijk en wij zijn als verrassing met hem meegevlogen om met zijn allen pakjesavond te houden.

Na alle koffers naar het hostel gebracht te hebben zijn we haar thuis gaan verrassen door flink op de deur te bonzen. En verrast was ze zeker!

De volgende dag hebben we het dobbelspel gespeeld en zijn allemaal met leuke (en lekkere!) pakjes naar huis gegaan!

Ook hebben we de kerstsfeer in Zweden geproefd met het bakken van kerstkoekjes. In een park was het koekjes versieren een gratis activiteit voor kinderen, en och ook al waren we ietsje ouder 😉 we mochten ook meedoen! Onze creatieve uitspattingen zie je hierboven!

Daarna zijn we naar het pretpark Tivoli in Kopenhagen geweest. Dat wordt in deze tijd helemaal in kerstsfeer omgetoverd. Het was wel heel druk (de rij naar de entree stond tot om de hoek! Gelukkig was het het wachten waard; de aankleding in het park was erg mooi om te zien. In het park hebben we heerlijk warme chocolademelk gedronken, crepes gegeten en ook nog een broodje pulled pork. Een geslaagd uitstapje!

Op 8 december hebben we een kerstboom gehaald en deze versierd. Hij staat er weer mooi bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *