Photo diary: allerlei feestelijkheden!

Vanaf nu ga ik met regelmaat een photo diary delen van allerlei feest-gerelateerde dingen die ik meemaak. Voor nu begin ik met eens per maand. Dat moet met de decembermaand wel goedkomen met al die feestdagen, daarna kan het zijn dat ik naar een keer per twee maanden ga, dat ligt er een beetje aan hoeveel ik te delen heb met jullie.

Voor nu trappen we af met de maand november:

Voor mezelf begonnen!

Deze maand begon met een feestelijk moment: ik ben namelijk sinds 1 november officieel fulltime zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf In Motion multimedia design! Van mijn oud-collega’s kreeg ik hele lieve kado’s en met de developers hebben we een afscheidsetentje gehad. Heel gezellig!

Jubileum vieren in Emmen

Met een weekendje weg naar Emmen hebben wij ons 8 jarig jubileum gevierd. We zijn lekker uit eten geweest, zijn naar de bioscoop gegaan (Geostorm, goede film!) en hebben Wildlands bezocht. Ondanks de regen aan het begin van de dag was het een leuk park om te bezoeken. Leuk hoe dierentuin met attractiepark gemixt is. We boften ook nog want er was toen de schemering begon een zeldzame atlas vlinder in de vlinderkas te zien. Groot!

Het was sint-maarten toen wij in Emmen waren. Bij ons wordt hier niet veel mee gedaan maar hier des te meer! Terwijl wij van onze burger genoten kwamen er heel wat groepjes kinderen hun liedjes zingen in het restaurant.

Gezellig avondje met gluten- en lactose vrije cakejes

We hebben een gezellig avondje met vrienden georganiseerd, waarbij er ook twee vrienden waren waarvan er een geen gluten en lactose mag, en de andere geen lactose. Een tijdje geleden heb ik een aantal appel-kaneel muffins gebakken (met dit recept: Glutenvrije kaneel appel muffins) voor ze en heb die ingevroren. Super makkelijk voor dit soort momenten: even ontdooien en twee blije gasten! De rest moest het doen met een gewoon nizza kaakje (verschil moet er zijn ?).

Mini make-over zithoek

We waren de kussens op onze bank zat en besloten nieuwe hoezen te kopen. Bij de karwei vonden we hele leuke matchende kussens met en zonder prints. Ik ben echt heel blij met het resultaat!

Verjaardag

Deze maand was mijn zus jarig. Ze vierde het niet maar we zijn wel gezellig gaan lunchen bij Moeke in Delft. Ik had de kado’s feestelijk ingepakt met metaaldraad. Binnenkort komt er een aparte blogpost over deze pakjes.

Kerstwens voor In Motion

Ik ben even gaan shoppen bij de Hema en Big bazar voor een leuk kerstbedankje voor de klanten van In Motion multimedia design. Wat er nog meer in het zakje komt? Dat zie je volgende maand!

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van deze nieuwe rubriek: de photo diary. Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *