Onze bruiloft: De sweettable

Wij wilden geen 5-laagse bruidstaart op onze bruiloft maar liever een heleboel taarten om uit te kiezen. Een mooi opgemaakte sweettable met allerlei smaken!

Behalve dat we dit gewoon veel leuker vinden dan een grote taart bleek het ook heel praktisch: er waren namelijk gasten met allergieën. Door verschillende taarten te kiezen konden we ook taarten bestellen waar rekening werd gehouden met (in ons geval) lactose en gluten+lactose allergie. Daarnaast was er natuurlijk voor iedereen wel iets te vinden wat lekker is!

We wilden wel een klein taartje hebben om aan te snijden. Daarom hebben we één hoge taart besteld die werd opgemaakt als onze bruidstaart. Onze wensen: echte bloemen op en om de taart, macarons, een niet al te nette afgesmeerde taart (niet naked maar ook weer niet strak in het fondant of iets dergelijks). Als extra versiering voor op de taart heb ik prikkers met hartjes in wit, koper en blauw/groen gemaakt.

De taart is gemaakt door Piece of cake in Den Hoorn, zij hebben er echt een plaatje van gemaakt! Ook hebben we via hen een gluten en lactosevrije dadeltaart besteld.

De aankleding van de tafel is gedaan door de locatie waar we de toost deden: Het raadhuis in Schipluiden. Aan de hand van ons moodboard, koperen schalen voor de taarten, de lijstjes met spreuken, slingers en vetplantjes die ik heb gebracht hebben zij de tafel prachtig opgemaakt en zij hebben zelfs nog een aantal stukken koperen antiek geregeld voor de finishing touch! Ook hebben zij de overige taarten gemaakt, waaronder lactosevrije appeltaartjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *