Gepost op

Moodboard: Hollands feestje

Ben jij fan van Ik hou van holland, spijkerpoepen, koekhappen en andere typisch hollandse dingen zoals tulpen en tompouche? Geef dan een hollands feestje! Voorwerpen en eten in rood wit blauw en oranje zijn natuurlijk de perfecte basis voor dit feest. Vul het aan met oud-hollandse spelletjes en je thema is compleet!

Eerder al schreef ik een blog (zie onderaan deze post) over een delfts-blauwe taart en over een oud-hollands kinderfeest met activiteiten en spelletjes!

Bronnen: Versierde tafel met blauw-witte blikken met oranje tulpen erin, poffertjes op spiesjes met rood en blauw fruitlege delftsblauwe tegeltjes om te knutselen, recept tompouce taart, Oud-hollandse koekjes, versier wit kartonnen bordjes met stift als delftsblauwe bordjesHollands versierde cupcakes, een kartonnen molentje knutselenstroopwafellollies als traktatierood-wit-blauwe slingers (deze kan je bijvoorbeeld maken met crepepapier)

Wil je groots uitpakken met de taart? Laat je dan inspireren door deze prachtige delftsblauwe taart. Bekijk ook mijn feesttips voor ‘de oudhollandse middag‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *