Leuk nieuws: from miss to mrs!

Jawel je leest het goed! Tijdens onze motorvakantie in Oostenrijk op een romantisch pleintje zat vriendlief opeens op z’n knieën voor mij! En natuurlijk heb ik ja gezegd, dus volgend jaar is het feest!

Aangezien we aan het rondtrekken waren met de motor en we al onze bagage, inclusief tent en overig kampeertoebehoren, in 6 motorkoffers en een tourrol bij ons hadden waar je continue alles uit haalt, had ik niet verwacht dat hij ergens een ring verborgen had. Maar niets was minder waar: er was een ring, in een mooi doosje. En dat doosje en de ring heeft hij zelf gemaakt van hout. Hoe romantisch is dat?

Intussen zijn we al druk bezig met alle voorbereidingen: een datum, de trouw en feestlocaties staan vast, de ceremoniemeesters en getuigen zijn gevraagd (en zeiden ja), we hebben een fotograaf en de zoektocht naar ‘de jurk’ gaat volgende week zaterdag beginnen (spannend!).

Ik ben nu volledig geïnspireerd bezig met het vinden van de leukste bruiloftsversiering, dus het komende jaar zal je hier steeds meer bruilofts-gerelateerde posts zien langskomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *