Kado’s voor de tweede verjaardag van mijn zoontje

Wat geef je een 2-jarige kado? Aan de hand van de interesses en het lijstje van mijn zoontje geef ik je een lijst met leuke ideeën.

Dit jaar is Thijs twee jaar geworden. Zoals met iedere verjaardag dit jaar hebben we het zeer klein gevierd. Ik had dus ook niet een heel uitgebreid kadolijstje, want met weinig visite heb je niet zoveel ideeën nodig.

Dit artikel bevat affiliate links.

Wat geef je een 2-jarige kado?

Onze kleine vent is een echte autofan, of eigenlijk, fan van alles met wielen. Bouwvoertuigen, treinen, auto’s, trekkers; altijd een succes.

Op zijn lijstje stonden dus ook veel van dit soort dingen. Mooie houten auto’s bijvoorbeeld. En ook duplo, dat is volgens mij voor heel veel peuters een leuk kado. Hij begint klei ook steeds leuker te vinden, dus dat heb ik ook op zijn lijstje gezet.

Daarnaast speelt hij ook graag met zijn speelkeukentje, dus extra onderdelen daarvoor zijn altijd een succes en hij helpt papa graag met klussen. Een gereedschapssetje heb ik daarom ook op de lijst gezet.

Andere dingen die ik geschikt vond en qua onderwerp helemaal aan te passen zijn op de interesses van je kindje zijn my first puzzles, houten stapel puzzels en boekjes (zowel om voor te lezen maar ook zoekboeken vind hij momenteel erg leuk).

Een lijst met kado ideeën voor de tweede verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *