Inpakinspiratie voor kerst

Vandaag een leuke inspiratiepost voor het inpakken van kerstkado’s. Ik gebruikte goudkleurig binddraad om mijn pakjes mee te versieren.

Dit binddraad had ik al eventjes in huis, maar volgens mij is het nog steeds te krijgen. Ik kocht het bij de So Low. Naast de gouden kleur hebben ze ook blauw binddraad (ook heel leuk voor kerst bij ander papier!). Het kadopapier had ik ook al in huis en is van de Ikea. (dit is overigens geen gesponsord artikel door een van deze winkels).

Om het ene pakje knoopte ik het binddraad om het pakje en maakte er een strik in. Bij de andere twee pakjes krulde ik het binddraad door het om een potlood heen te buigen. Bij het kleine pakje voegde ik ook nog een gekruld stuk pakpapier toe dat ik samen met de krul van binddraad op het pakje plakte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *