Inpakidee voor een kraamkado

Wil je net even iets anders doen bij het inpakken van het kado voor je volgende kraambezoek? Wij gingen pas ook op kraamvisite en vandaag deel ik hoe ik onze kado’s ingepakt heb.

Natuurlijk is de basis een leuk papiertje. Ik koos voor mijn vrolijke inpakpapier met brede gekleurde strepen. Het ene pakje heb ik simpel gehouden: op het papiertje plakte ik een foamsticker in de vorm van een vlinder. Bij het tweede pakje heb ik ervoor gekozen om alleen de onderkant dicht te plakken: Het papier aan de bovenkant heb ik dicht gevouwen en hier heb ik met zo’n mini-knijpertje een kadolintje en foam letter op vast gezet. De foam letter heb ik zelf geknipt uit een vel knutselrubber, en is natuurlijk de eerste letter van de naam van de baby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *