Hoe mijn vriend zijn getuigen gevraagd heeft

Zoals je eerder hebt kunnen lezen heb ik voor mijn getuigen een klein proost- en relax pakketje gemaakt met een kaart waarop ik ze vroeg om mijn getuige te zijn. Dit past goed bij mij maar mijn vriend wilde toch een wat stoerdere manier om zijn getuigen te vragen.

Aangezien we erg houden van een speciaalbiertje was de keuze snel gemaakt: Een fles kasteelbier werd omgetoverd tot Getuigenbier. Ik heb het etiket opnieuw ontworpen en met een aantal aanpassingen hadden wij een heuse exclusieve editie van Schipluidens Getuigenbier in limited edition.

Getuige nummer 1 kwam een bakkie bij ons doen, dus ik had zijn biertje voorzien van het etiket en het stond verdekt opgesteld klaar in de keuken. Op een gegeven moment heeft mijn vriend hem gevraagd of hij dit speciale biertje al kende en hem het flesje aangeboden. Het duurde niet lang voor de tekst op het etiket doordrong, het kwartje viel en er een enthousiaste ja volgde. Deel 1 van de missie geslaagd!

De tweede getuige kwam op een onverwacht moment binnenvallen samen met zijn vriendin. Ik had het etiket wel geprint en uitgeknipt, maar nog niet geplakt. Snel heb ik toen ook dat tweede biertje klaar gemaakt en konden we ook hem vragen. Er werd geklust, dus een uitgelezen moment om klusbiertjes uit te delen. Op dat moment was de andere getuige er ook bij en die had vlot door wat er op dat etiket zou moeten staan, en met een paar kleine hints werd dat ook voor de ander snel duidelijk. Mission completed!

Comments

    1. Als je handig bent met een programma zoals photoshop kan je een etiket namaken en aanpassen. Of als je goed bent in tekenen maak je er zelf één!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *