Halloween traktatie: Monster marshmallow pops tutorial

Moeilijkheidsgraad: gevorderde

Vandaag een leuke halloween traktatie om zelf te maken: Monster marshmallow pops. Marshmallow pops zijn een gemakkelijke en lekkere traktatie die je gezellig samen met de kinderen kan versieren.

Voor deze traktatie gebruik je kant en klare icing die je op het spekje aanbrengt (lekker makkelijk!) en maak je van fondant oogjes die je uiteindelijk in de laag icing duwt.
Hier zie je alle stappen om deze vrolijke traktatie te maken op een rijtje:

Wat heb je nodig voor deze monster pops?

 

Begin met de marshmallows op de stokjes plaatsen. Zorg dat je het stokje er goed in drukt zodat het spekje goed blijft zitten. Eventueel kan je ook een beetje suikerglazuur gebruiken om het stokje in de marshmallow vast te zetten.

Pak twee kleine stukjes fondant en maak deze ovaal en glad door te kneden en met je modelleer gereedschap. Het is leuk om de oogjes in verschillende groottes te maken zodat het er speels uitziet.

Breng met de chocoladestift een stipje aan op ieder van de oogjes. Maak net zoveel setjes oogjes als je nodig hebt voor de traktaties (een monster met één groot oog is trouwens ook leuk!).

Zorg dat er iets klaar staat waar je de marshmallowpops in kan prikken zodra je hem met icing hebt versierd. Denk aan een vergiet met grote gaten (op z’n kop neergelegd), een watermeloen met folie of potjes met steentjes.

Pak nu de tube icing en schroef het spuitmondje erop. Pak een spekje dat je op een stokje hebt gestoken en versier de marshmallow door de icing er in stekels op aan te brengen (zie animatie aan het begin van deze post).

Steek het stokje nu in de houder die je hebt klaar gezet en duw vervolgens de oogjes zachtjes in de icing. Je monster pop is nu klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *