Gift wrapping: inspiratie voor kerst

Nu sinterklaas gevierd is racen we alweer af op kerstmis. Vandaag heb ik een inspiratie post met een aantal ideeen om cadeau’s origineel te verpakken voor je. Ik heb versierd met glitterlint, glitter confetti glitter ragebol stokjes en een rendier van schuim.

Dit dienblad is opgevrolijkt met glitterconfetti en om het simpele zakje losse thee zit een mooi glitterlint gebonden. Met stukjes watten heb ik een sneeuw achtige verhoging gemaakt voor de pot cacao poeder en het sier hart.

Voor dit pakje heb ik een ragebol stokje in een spiraalvormige kerstboom gedraaid, een paars lint om het pakje gedaan en daar het kerstboompje achter langs gedraaid.

De hals van dit pakje is omwikkeld met goudkleurig glitterlint en daar op heb ik een schuim rendier geplakt.

Een wc rolletje gevuld met pepermuntkussentjes en glitterconfetti geven een leuke verrassing bij het open maken. Ik heb de zijkanten dicht gemaakt door er een glitterlint omheen te knopen.

Deze ster heb ik gemaakt met behulp van een stervormige koekjes bakvorm.

Een simpel pakje ziet er een stuk minder simpel uit met wat glitterconfetti geplakt op het papier.

Ten slotte nog een pakje met daar omheen een strook blauw pakpapier. Aan het pakje hangen twee kleine kerstballen met zilver lint. Heb een extra detail aangebracht met twee stroken zilverkleurig lint aan de onderkant van het pakje.

Ben je geinspireerd geraakt? Veel versier plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *