Gender reveal doosje en… babynieuws!

Met dit gender reveal doosje kan je op een originele manier het geslacht van je kindje bekend maken. Ik bedacht deze printable om zelf een corona-proof gender-reveal op afstand te kunnen houden.

Yes Thijs wordt grote broer! Half april verwachten wij ons tweede kindje. Alles gaat voorspoedig en veel clichés over zwanger zijn van een tweede waar, haha. De tijd vliegt voorbij, waar we bij de eerste al druk bezig waren met de babykamer, kleertjes en dergelijke is het daar nu nog amper van gekomen. Ook sta ik er een stuk relaxter in; alles is ten slotte al in huis dus als het echt nodig is staan we niet met lege handen.

In deze gekke tijd hebben we wel wat creatieve oplossingen moeten bedenken, zoals voor de gender reveal. Nu met corona konden we na de twintig weken echo natuurlijk niet een groep mensen uitnodigen om te onthullen of Thijs een broertje of zusje krijgt.

Daarom bedacht ik een corona-proof printable waarmee we op afstand toch voor een leuk momentje konden zorgen: een gender reveal doosje. Met de “It’s a boy” of “It’s a girl” inlay en door er muisjes of confetti in te doen kan je de ontvanger op afstand laten zien of er een jongetje of meisje aan komt.

In de shop is dit leuke gender reveal doosje nu ook te vinden!

Ben je benieuwd welke van deze twee doosjes wij hebben mogen gebruiken?

Blauw met muisjes! Thijs krijgt een broertje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *