Geld cadeau idee: een pot met goud

Vorige week had ik een feestje van een aantal meiden die 30 geworden waren met als thema: Goud. De cadeautip was een envelopje met geld. Nu vind ik het zelf altijd leuk om toch net iets specialers te geven dan een envelopje met geld, dus heb ik de pot met goud bedacht.

Ik had nog een lege pot staan en heb hier met behulp van schilderstape en een bus goudspray goude vlakken op gespoten. Op het deksel heb ik het getal 30 geplakt dat ik geknipt heb van goud ribbelkarton. Voor het omtrekken van de cijfers heb ik uitsteekvormpjes voor fondant gebruikt. Om de hals van de pot zit een pijperager stokje in glitter paars.

En dan de inhoud: we hadden aardig wat muntjes gespaard, die zijn goudkleurig. Verder heb ik de pot gevuld met Werthers original (prachtig goud verpakt, en ik ben er zelf dol op). Andere opties voor goudkleurige lekkernijen zijn:
– Chocolademunten
– Rolo, zonder de papierwikkel,
– Ferrero rocher
– Bonbons met goudkleurig papier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *