Creatief inpaken met… een fotolijstje!

Op de meeste bruiloften of bruiloft jubileumfeesten wordt tegenwoordig gevraagd om een ‘envelopje’ (oftewel een geldkado). Dit keer was dat echter niet het geval en mocht er een ‘echt’ kado uitgezocht worden.

Waar het bij een geldkado altijd wel een uitdaging is om er iets creatiefs van te maken, kan dat ook met een gewoon pakje het geval zijn. Dit pakje is niet bijzonder van zichzelf, maar door een klein fotolijstje op het kado te plakken met daarin een leuke tekst is het opeens een opvallend kado geworden.

Pak je kado in in neutraal papier, kies een lijstje dat bij de gelegenheid en de persoon past en doe er een foto of tekst in.

Doe bij een kado voor een volwassene die van poëzie houdt een mooi gedicht in het lijstje. Het lijstje van een kado aan een goede vriendin vul je met een leuke foto van jullie samen, of schrijf een leuke herinnering op.

Ook voor een kinderkado kan je hier een leuke draai aan geven, met een fotolijstje waar je een afbeelding van het favoriete figuur in doet (uit sesamstraat, woezel en pip, k3…).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *